Visar alla 22 resultat

Väckarklocka Projektor

Digital Väckarklocka Med Projektor

349,90kr

Väckarklocka Projektor

Lampa Väckarklocka

190,90kr

Väckarklocka Projektor

Projektor Väckarklocka

590,90kr

Väckarklocka Projektor

Projicerande Väckarklocka

490,90kr
Slut i lager
790,90kr

Väckarklocka Projektor

Väckarklocka Justerbar Volym

1190,90kr

Väckarklocka Projektor

Väckarklocka Laser

449,90kr

Väckarklocka Projektor

Väckarklocka Ljus I Taket

290,90kr

Väckarklocka Projektor

Väckarklocka Lyser I Taket

590,90kr

Väckarklocka Projektor

Väckarklocka Med Ljus I Taket

490,90kr

Väckarklocka Projektor

Väckarklocka Med Ljus Och Radio

449,90kr

Väckarklocka Projektor

Väckarklocka Med Qi Laddning

1190,90kr

Väckarklocka Projektor

Väckarklocka Med Takprojektion

449,90kr

Väckarklocka Projektor

Väckarklocka Med Tid I Taket

649,90kr

Väckarklocka Projektor

Väckarklocka Med Väderstation

390,90kr

Väckarklocka Projektor

Väckarklocka Projektion

449,90kr

Väckarklocka Projektor

Väckarklocka Projektion Barn

590,90kr

Väckarklocka Projektor

Väckarklocka Radiokontrollerad

790,90kr

Väckarklocka Projektor

Väckarklocka Som Lyser I Taket

549,90kr

Väckarklocka Projektor

Väckarklocka Som Visar Tiden Taket

490,90kr

Väckarklocka Projektor

Väckarklocka Stora Siffror

590,90kr

Väckarklocka Projektor

Väckarklocka Taket

449,90kr

Det är 2020 och du borde inte behöva gå upp ur sängen för att veta vad klockan är, våra projektorväckarklockor väcker dig med ett klassiskt larm eller med din radiostation när du vaknar och sänder den aktuella tiden på väggen eller i taket, vissa väckarklockor projicerar tiden kontinuerligt, medan andra visar tiden i några sekunder. Om du brukar vakna mitt i natten och undrar vad klockan är, behöver du definitivt en projektorväckarklocka som kan visa informationen i taket eller på väggen, så att du slipper kröka nacken och enkelt kan somna om om om det är för tidigt. Många av dessa projektorväckarklockor kan också visa temperaturen och är utrustade med larm, FM/AM-radio och praktiska USB-laddningsportar.

VARFÖR KÖPA EN PROJEKTOR KLOCKRADIO

Det finns många situationer som kräver användning av en projektionsväckarklocka. I ett barns sovrum är projektorklockor till exempel roliga och mångsidiga inlärningsverktyg. Projektionsklockor kan vara ett intressant sätt att hjälpa ditt barn att lära sig att se tiden, och om du använder en modell med olika LED-färginställningar kan du också hjälpa ditt barn att lära sig om färger. Den mjuka belysningen på de flesta projektionsväckarklockor gör dem också till utmärkta nattlampor. En projektor fm klockradio kan också vara ett perfekt designelement i hemmet. En projicerad väckarklocka kan bidra till feng shui i ett rum och hjälpa till att balansera designen, virtuella projektioner tar också mindre plats än fysiska klockor, en klocka med en diameter på tre fot skulle kräva mycket planering för att hänga över din eldstad.  Projektorklockor är också idealiska för ett minimalistiskt boende. I en liten studio räknas varje centimeter. Om en klocka sticker ut fem tum från väggen kan den få rummet att kännas mycket mindre. De flesta projicerade väckarklockor får plats på en hylla eller i ett oanvänt hörn av rummet. Det sparar mycket utrymme.  

Vad du ska tänka på när du köper en projektorväckarklocka | Köpguide

Den mest populära projektorväckarklockan är en spännande teknik med många giltiga överväganden. Varje köpare måste överväga alla dessa faktorer innan han eller hon fattar ett beslut. Nedan följer de viktigaste punkterna för att förenkla köpprocessen.

Utformning

Produktdesign är en viktig del av köpet av nästan vad som helst. Samma sak gäller för projektionsväckarklockor, eftersom du inte vill att de ska vara udda eller överdimensionerade. I stället föreslår jag att du väljer en design som passar bra ihop med ditt rum och din personlighet. Det borde inte vara alltför svårt eftersom de flesta alternativ finns i en mängd olika färger och stilar. Men glöm inte storleken, eftersom väckarklockan inte ska ta upp all plats på sängbordet, en större väckarklocka än nödvändigt är alldeles för påträngande.

Projektionskvalitet

Projektionslarm kan variera avsevärt i kvalitet. Med andra ord kan det hända att dessa produkter inte projicerar tiden korrekt på väggen eller taket. Men denna kvalitet påverkas inte bara av klockans prestanda. Avståndet mellan klockan och väggen eller taket och det omgivande ljuset i rummet påverkar till exempel projektionen. Det är därför viktigt att välja ett alternativ med justerbar ljusstyrka och fokusinställningar.

Användarvänlighet och kontroller

Projektionsväckarklockor med komplicerade kontroller är ett problem för alla. Du vill inte ha en väckarklocka som är en börda att använda, det är en apparat som ska göra ditt liv enklare och väcka dig, inte tvärtom. Så leta efter alternativ med ett gott rykte och enkla kontroller. Jag föreslår att du läser instruktionerna och manualen i förväg för att få en uppfattning om hur varje modell fungerar. På så sätt kan du inte bli överraskad av något när du har köpt den.

Kvalitet på väckarklockan

Köp inte en projektorväckarklocka med sämre alarmljud. Du behöver ett alternativ som når upp till minst 110 dB för att säkerställa att den väcker den som sover. Jag skulle också överväga att köpa en som har olika ljud att välja mellan för larmet. I vissa fall är produkten en AM- eller FM-projektor klockradio. Dessa alternativ gör det ofta möjligt att använda radiofunktionen som larmljud.

Byggnadsmaterial

Funktionella projektorklockor har en hållbar och välgjord konstruktion. Leta efter modeller som är tillverkade av hållbar plast eller andra robusta material. Den modell du väljer ska kunna stå emot oavsiktliga stötar.

Indikator för lågt batteri

Om du väljer en batteridriven väckarklocka (aaa-batterier) krävs en indikator för lågt batteri. Den meddelar dig när batterierna i din väckarklocka behöver bytas eller laddas. Detta är användbart i händelse av ett strömavbrott, eftersom det säkerställer att väckarklockans batteribackupsystem fortfarande kan fungera. På så sätt kan du upprätthålla en regelbunden rutin och sova lugnt, oavsett vad som händer. Det kan förhindra att du missar ett möte när ett strömavbrott inträffar oväntat på natten.

Storlek på högtalare

Högtalaren på din projektorväckarklocka ska vara hörbar och bekväm. I de flesta fall kräver dessa egenskaper en framträdande inbyggd högtalare snarare än en liten. Detta är en annan egenskap som du bör fokusera på när du läser produktbeskrivningen för varje alternativ.

Ytterligare funktioner

De bästa projektorväckarklockorna har en lång lista med extra funktioner. Några av de vanligaste tilläggen är temperaturvisning, LCD-skärm, sömntimer, Bluetooth, väderstation, snooze-funktion och USB-port. Det är inte ovanligt att se alternativ med en DST-knapp (Daylight Saving Time) eller en dubbel väckarklocka. I vilket fall som helst är det viktigt att avgöra vad du anser vara nödvändigt. Dessa extra funktioner kan öka priset, så se till att du behöver dem.

Hur fungerar en väckarklocka projektor?

En projektionsväckarklocka fungerar på samma sätt som en vanlig väckarklocka, men det är en klocka som visar tiden på tak eller väggar. Användarna styr ofta projektorn med en knapp på urtavlan, vilket gör att de kan justera ljusstyrkan och vinkeln.

Vad är meningen med en radioväckarklocka?

Vid första anblicken kan en väckarklocka med takprojektion verka lite meningslös, men den är praktisk eftersom du slipper vända dig om och kolla i telefonen för att se vad klockan är. Om du råkar vakna mitt i natten och undrar hur mycket sömn du har kvar, finns den där, när du tittar upp i taket. För äldre personer som inte gillar att använda sina telefoner och som har svårt att se klart på natten är en projektionsklocka en stor hjälp.

Hur ställer man in en projektorväckarklocka?

Inställningen av projektorns väckarklocka kan variera från enhet till enhet. I de flesta fall handlar det om att använda en knapp eller ratt på skärmen som gör det möjligt för användaren att justera inställningarna. Men jag rekommenderar att du läser manualen för den enhet du har valt innan du försöker något.

Finns det ett program som projicerar tiden i taket?

Smartphones har tillgång till ett program som heter DreamMe. Den förvandlar din mobiltelefon till en liten projektorklocka för att visa tiden på väggen eller i taket. Kvaliteten är dock inte lika bra som en vanlig projektorstakklocka. Om du letar efter en dekorativ väckarklocka kan du kolla in vår samling designade väckarklockor.

Slutsats

Att välja den bästa projektorväckarklockan ska inte längre vara en utmaning. Jag är helt övertygad om att du kommer att hitta den perfekta väckarklockan med våra resurser. Det gör att du kan somna lugnt, vakna i tid och aldrig mer missa ett morgonmöte.